Events μάι λαβ: γευσιγνωσία μπύρας και παρουσίαση τσαγιού.

Events μάι λαβ: γευσιγνωσία μπύρας και παρουσίαση τσαγιού.

Events μάι λαβ: γευσιγνωσία μπύρας και παρουσίαση τσαγιού.

Εντάξει, ναι, το ομολογώ.

Μου αρέσει να πηγαίνω σε events, σε εκδηλώσεις, που έχουν σχέση με το φαγητό. Ή το ποτό. Ή και τα δύο.

Ναι εντάξει, πάλι. Και σε ποιον δεν αρέσει;

Φίλοι, γνωστοί, άγνωστοι -που σύντομα γίνονται γνωστοί κι αυτοί-, φαγητό, ποτό, τσάι, γλυκό, γέλια, φωτογραφίες, ιδέες, συζητήσεις. Όλα είναι εκεί. Και σε τιμούν προσκαλώντας σε.

Και ευχαριστώ πολύ.

Και δείτε τι έγινε στα δύο slideshows -πριν καιρό είναι η αλήθεια, μα πόσο “καθυστερημένη” είμαι ποια (;;;):

Στη γευσιγνωσία μπύρας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία με τον Βαγγέλη Δρίσκα στο testkitchen.

Και στην παρουσίαση νέου τσαγιού Lipton Tea and Honey στη Hytra.

Comments:

  • reply

    Super photos όπως πάντα! Και ωραίο κολπάκι με το slide show! Όσο για τις μπύρες… από το Food Revolution πικνικ και μετά έχω κολλήσει με την Amstel-λεμονάδα! Δε τη λές μπύρα, αλλά είναι απίστευτα δροσιστική αν τη πιείς καλά παγωμένη! Λόγω αγγλικού αίματος πάντα μου άρεσε το shandy (μπύρα με Sprite) και καμιά φορά βάζω και κομματάκια λεμόνι στην κανονική μπύρα. Οπότε ήταν φυσικό να μου αρέσει και η Radler!

    September 21, 2013
    • reply

      Shandy? Δεν έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο, ενδιαφέρον! Η Radler ναι, είναι light αναψυκτικομπύρα!

      Υ.Γ.: το slideshow είναι κορυφή!

      September 21, 2013
      • reply

        Ααα, πολύ καλό! Δοκίμασέ το όσο έχουμε ζέστη. 1/2 προς 3/4 μπύρα – 1/2 πρός 1/4 Sprite (ανάλογα το γούστο). Best served in a taverna at lunch time 😉

        September 21, 2013

Leave a comment: